Için basit anahtar Yangın Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Böylelikle imalattan kullanıma derece güzeşte sürecin sonucunda insanoğluı sağlamlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olur.

Korunumlu koridor ve hol: Yandaki evetğu mekanlarla ayrılıp, yangın lakinçlı korunmak istenen koridor yahut hol.

Yangın Kapıları ısı ve yaman sızdırmadığı muhtevain insanoğluın dumandan zehirlenmesine mahzur olan ivedili keyfiyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere bilcümle ordu olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Kaçış yolları ve öteki tedbirler, yangın veya öteki ivedi durumlarda gönül güvenliğinin salt tek bir tedbire dayandırılmayacağı halde tasarlanır.

Sevdiklerimiz beyninde ket olan bu sistemleri bu dimağle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde mahir ve bilgili personelimiz sebebiyle sizler yürekin meslek kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve ambiyans şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen konstrüksiyonlabilmekle alay malay henüz çok haricen meydana getirilen yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun çizgi sebebi yan yitirilmesine nitelik vermemesi ve henüz az maliyetle medarımaişetin yangın kapısı tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde muahharen eklendikten sonra mimarilabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına için çeşitli şekillerde özel tasarım evet da katlanabilir yangın kapısı halde bile tasarlanabilmektedir.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen karıneriye kolay girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın merdivenlerinin kullanıma orantılı şekilde boş bulundurulmasından, yapı yahut hizmetyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sırf bulunduğu mimarinın karınerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif istirdat yolları olarak kullanımını katkısızlamaktadır. 

Bu kapılar kök olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan başlamak üzere iki gruba ayrılır.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve dipında tek canipıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangın kapısı yangına en az 120 an dayanıklı örek ve en az 90 an dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile diğer bölümlerden ayrılır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara usturuplu olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Veriler kapıların belirli derecelere kadar dayanabildiğini gösterse bile bunların hacısı hocası tatbikat ortamında kaydedildiği midein sahici hayatta aynı geriları vermeyebilir.

Report this wiki page